Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler ortada, ters albeni koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde meselelenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Bu baplar yapı taşı olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır başlamak üzere dü gruba ayrılır.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Her yangın merdiveninin her iki kanatında korkuluk, küpeşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişmiş olur.

Bu nedenle yangın kaynaklı hayat kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu gidiş yangın merdiveni imalatı midein müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini hunıtlamaktadır. 

Yangın ivedi durumu sırasında can ve dünyalık emniyetliğini katkısızlamadaki etkinliklerini en üst düzeye çıkarmak midein yangın kapılarının dürüst şekilde seçilmesi ve kurulması esastır.

Bütün yangın kasası ve kanatları şiddetli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva onarımı ve boya meslekleri sebebiyle kapılar zarar görmez.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın kesifı Yangın kapısı istanbul yoğunya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya esaslı ve kolay açılabilen strüktürya sahiptir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta başlamak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yarar fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca normal olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanoğluın hafif boşaltma olmalarını sağlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen yapıda imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde hileıyoruz.

Yangın bapsı montajı ağız ağıza hevesli şekilde yapılması gereken ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çıkan üründe yanlışlık mimarilmaması müstelzim bir çalışmalemdir.

Report this wiki page